this is halloween


bus eller godis

Vendela sov över hos mig i torsdags. Vi köpte kakor på subway och tittade på DHW. Dagen efter i skolan hade vi hemkunskap i skolan och sen busade vi resten av dagen. På fredagen sov Sofia och Rebecka över hos mig. Och igår sov jag över hos Vendela. Vi klädde ut oss till killar och gick bus eller godis med Natalija. Vendela somnade halv elva.Tittade på Jersey Shore, DHW och Friends with benefits till typ fem och sov sedan två timmar. När Vendela vaknade åkte med Natalija till centrum för hon färgade sitt hår, sen hade jag dans så nu är jag död. Ska snart sova.

Sov över hos Vendela i torsdags. Vi sov endast någon timme. Drack en massa energidricka och åt en massa gott. Vi pluggade typ hela natten också. Försov oss lite men kom till skolan i tid. I skolan var det ett stort SO-prov som jag tror gick ganska bra. Natalija sov över hos mig i lördags. Vi tittade på film och på halva säsong 1 av Jersey Shore. Gjorde även tacos dagen därpå. Annars har jag typ bara pluggat den här veckan och sitter i mitt rum nu och pluggar matte/tittar på Desperate Housewives.

Hammarby - Jönköping, 5 - 2

Otrolig match.

fatma

Sov 13 timmar från fredag till lördag, haha riktigt sjukt. Sov hos Vendela igår. Vi tittade på DHW, åt choklad, glass, chips, grönsaker, dip och drack energidricka. Vi gjorde vår egna gräddfil av grädde och fil. Den blev fett lyckad. Vi spelade också lite piano och försökte stämma gitarren. Hemme har jag spelat lite piano och försökt plugga medans jag tittat på DHW. Har halva skärmen på det och halva skärmen på word.

småland


Åkte efter skolan till Småland med Vendela, pappa och Jelena för att se på bajen-match. På vägen dit åt vi på Max, lyssnade på musik och jag och Vendela körde lekar. Sen sov vi lite. Matchen utspelades i typ Trollbäckens IP Värnamo style och det vart skit kallt. Mina tår ramlade nästan av. Vi startade en ramsa, en vakt frågade varför jag hade en temp i bakfickan och det var allmänt kul trots att Hammarby förlorade. På vägen tillbaka tittade vi på DHW, åt B&J/korv och sov. Kom hem ett och Vendela sov över hos mig.

red hot chili peppers

Red Hot Chili Peppers var sjukt grymma. Andra gången jag ser dem, såg dem när jag var 8 år. Vet inte, men jag har för mig att de var bättre nu. Iallafall så var de sjukt bra. Idag ska jag åka till Småland med pappa, Jelena och Vendela för att se på Bajen match!

tempen

Ska strax åka till Red Hot Chili Peppers konsert. Woho. Åker till Småland på torsdag. Woho! Nu ska jag titta på DH.


2 ½ men


Hade en massa föreläsningar/seminarium i skolan. Åkte från skolan runt ett för att vara 'modell' för min kompis som skulle fixa mitt hår. Hon går på frisörlinje och de hade en uppgift om att styla någon så att den ser ut som man gjorde under renesansen (stavning?). Så tre tjejer fixade med mitt hår. Lockade, tuperade, satte upp, etc. i två-tre timmar och gissa om mitt hår var tovigt efter. Duschade igenom det med en massa balsam nu. Träffade sen Jelena, hon köpte kakor på subway åt mig och vi gick hem. Var ute på en promenad nyss, duschade sen. Ska nu titta på 2½men och äta popcorn. Plus plugga lite på reklamen. Lägger sen upp outfit och före-efter bild på håret.


nytt i garderoben

Glitter, 49:-

Topshop, 599:-

Topshop, 549:-

torsdag-söndag

Sov hos Vendela i torsdags som sagt. Vi åt en massa gott och tittade på en massa Desperate Housewives. På morgonen hann vi titta på två delar till. Hann och hann, vi kom lite sent till skolan, men det var värt det. Efter skolan åkte jag till henne för jag hade glömt lite saker. Vi tittade på mer DH, drack te, åt nudlar, hjälpte Gerhard att fixa skit. Sen hämtade pappa mig och jag glömde mina saker ändå haha.

Hade dans på fredag. Dansa i klackskor i en och en halvtimme = sjuk träningsvärk. Åkte sen på Wilhelms 1-årskalas. Vart en massa efterätter. 6 olika som jag åt, fanns en massa mer. Åt vit chokladmoussetårta, mörk chokladmoussetårta, äppelpaj, jordgubb & rabarberpaj, chokladminipajgrej, kokosbollar. Fyfan vad jag mådde dåligt efter det. Somnade på golvet när jag kom hem.

Var på 30-årsfödelsedag i lördags. Åt en massa gott där också. Under den här veckan har jag ätit 13 olika efterrätter. 13 olika efterrätter! Fyfan. Hjälpte till där och så.

Åkte till stan idag med Jelena och utnyttjade mitt 2000-kr presentkort på topshop som jag vann förra veckan. Köpte tre saker i stan, lägger upp bilder snart. Färgade också mitt hår nyss (två gånger), lägger nog upp bild på det när det torkar.

@ tempi





Skolan vart plugg. Efter skolan åkte jag, Vendela och Wallberg till någon musik affär och köpte en gitarr sträng. Sen åkte jag och Vendela hem till mig. Vi spelade piano, matade Nero och packade min väska. Träffade tempen påväg hem till Vendela. När vi var framme spelade vi piano, åt och 'sprang' hahaha. Nu ska vi äta bullar, fruktsallad, choklad, te, energidricka och titta på Desperate Housewives.


skoljoggen

Efter skoljoggen (jag, Rebecca, Vendela, Rebecka)

Det vart skoljoggen idag. 2.58km, 15:37. Inte super tid jämfört med vad jag sprungit förut, men inte jättedåligt. Sprang med Vendela hela sträckan. Åkte sen till farmor och åt. Tog sen en ganska lång tupplur och gick sen till dansen. Är nu hos farmor och väntar på att pappa ska hämta mig. Då blir det Grey's Anatomy, sen ska jag nog se på den nya serien Body of Proof typ...

bullar och desperate housewives


skor


kanelbullens dag!

Kanelbullens dag idag. Desperate Housewives idag. Yay go fishpear. Var på match igår med Vendela. Det var kul. Vi hade ju med oss tempen och pinkiboy var där. Nu tittar jag på Zack & Cody, ska snart åka till skolan och plugga.

i tried to say i'd be there

I lördags sprang jag toploppet och fick en goodiebag. Åkte sen till Sofia och sov där med henne och Rebecka. Vi tittade på 'Titta vi spökar', 'Sex and the City the movie' och 'Livet enligt Rosa'. Typ tjugo minuter av en annan film också. Åt lite gott och låg i sängen för det mesta. Somnade någon gång runt två-halv tre och vaknade nio. Vi gjorde scones (fjärde gången för mig den här veckan, hej beroende) till frukost och titta lite på film innan jag gick.

Åkte tolv, tittade på pappas basket match, de vann. Somnade i bilen, åt tacos hemma, pluggade äckel serbiska och grät för att jag inte fattade ett skit, som vanligt då. Jag tror fan inte att jag någonsin pluggat serbisk utan att gråta. Åt sen två scones med sylt. Sen två knäckebröd med svamp. Mums. Har lyssnat lite på musik och ska nog titta på Desperate Housewives nu. Bajenmatch imorgon, yay.

RSS 2.0