desperate housewives

Efter skolan igår åkte ja, Vendela och Rebecca till centrum en snabbis. Sen gick jag och Vendela hem till mig. Vi tittade på Desperate Housewives och spelade Tiny Tower hela kvällen. Så åt vi även glass på kvällen. Chunkey Monkey, Half Baked och Mintglass. På morgonen gjorde jag scones (tredje dagen i rad jag gör det), vi åt dem till en del av Desperate Housewives. Vi gick ut och sprang lite, sen kom vi hem, duschade och tittade sen på Desperate Housewives och åt nästan upp mintglassen. Gjorde inte så mycket. Vi åt mest, tittade på nästan 9 delar av första säsongen på DH och geekade Tiny Tower. Perfect night. Skall nu titta klart på en del DH, sen äta och sen plugga.

halv-temp dagen!

Sov sjukt bra inatt. Gjorde scones med Rebecka till frukost. Firade halv-temp dagen. Tufs åt typ 2 cupcakes. Hade musik i en timme. Dans. Plugg. Plugg. Nu ska jag sova. Långt och nödvändigt inlägg, men det skulle kännas fel att inte blogga på halv-temp dagen!

cupcakes + topshop event

Gjorde cupcakes med Rebecka och Vendela. På kvällen åkte jag och Wallberg på ett topshop event där man fick en liten goodie bag och så köpte jag lite. Nu ska Rebecka sova hos mig, vi åt nyss svampmackor och cupcakes och ska nu titta på Sex and the city säsong 1.

aldrig blir segrar så stora, som när man är van att förlora

Bajen vann med 2-1 mot Västerås, total värt att åka i 1-2 timmar till Västerås för det. Det var en massa folk. Några som kastade raketbajs, någon random man kramade när det blev mål och det hela firades med en red bull och lite choklad från statoil. Fem veckor sedan förra vinsten, nu var det verkligen dags. Ska nog ta och lägga mig nu, kom he, för ungefär en halvtimme sen och är hyfsat trött.

forza bajen

Sitter i bilen påväg till Västerås för att se på Bajen match. Första borta matchen jag går på faktiskt. Det var språkdag idag så vi var tvugna att titta på en kondenserad-incest-spansk film och så fick vi köpa scones i skolan. Riktigt gott. Sitter iallafall i bilen ny och ska plugga svenska för att döda lite tid.

kantareller

Rebecca åkte runt tolv idag. När hon gått tittade jag på vänner och laddade ner en massa tv-serier på min dator. Sen gick jag på Stockholm Eagles match, de vann 124-57. Kom hem från en springrunda ganska nyligen och har ät stekta kantareller på knäckemacka. Mamma plockade en hel korg med kantareller idag, så det blir nog många kantarell mackor kommande vecka. Ska nu plugga och titta på How I Met Your Mother.

mys med rebecca

Jag är så sjukt trött, haft gäster idag. Rebecca kom och hjälpte mig att ta hand om de vilda barnen (barnet). Som sagt, sjukt trött. Gick ut ett tag med henne och Jelena men vi blev skiträdda och sprang in. Nu ska vi titta på The Last Song.

grönan

Kom hem från grönan för någon timme sen. Efter skolan åkte jag och Hallerheim till Wallbeg och gjorde blåbärsmilkshake. Sedan åkte vi till gröna lund med Sofia, Fia, Amanda och Vendela. Åkte en massa roligt, åt på matvraket, min mobil åkte tilt i min mjukisficka, såg Veronica, knuffade ett gäng fula tjejer och åkte lite mer. Har skit ont i mina ben, vad bra att man har dans och ska shuffla imorgon då.. Som vanligt bjöd jag på pro-bilder från dagen!

veronica maggio

Sitter hos Rebecka nu med henne och Hallerheim. Snart ska vi åka till Gröna Lund och se på Veronica! Lyssnar på lite av hennes musik nu. Åh taggad!

when i thought i had everything i lost it all


cupcakes

Nakna cupcakes utan glasyr


Nakna mini cupcakes


Första försöket


Gjorde en med mycket glasyr till Jelena, men hon tyckte att det var för lite..


Så jag la på lite till



Chokladcupcakes med chokladglasyr



Chokladcupcakes med vit chokladglasyr


Dem vita var helt klart godare!

ÄNTLIGEN!


4/10 och 5/10!

bas

Lite saker jag måste köpa. Allting för 1798:- tillsammans. Synd att jag försöker att spara pengar. Först på listan är nog jeansvästen och de svarta jeansen. Har endast blåa jeans och jag gillar inte jeans med jeans.

Godmorgon. Är sjuk, så stannar hemma idag. Ska plugga hela dagen och titta smått på tv.

skit

Har knappt hunnit sitta vid datorn idag. Först låg Nero på den och sen fuckar internet. Efter ungefär 3 timmar och 15 minuter funkar internet på min dator. Äntligen. Lagade pizza idag med mamma. Vi gjorde Hawaii, Capricozza (stavning?), med parmaskinka och brieost, med mozzarella, skinka och champinjoner och en failad Calzone. Skulle gått på bajen match idag, men mådde skitilla så tittade på tvn istället. Fan att de ska förlora. Fan att mitt internet fuckar. Fan att vi inte har något chokladigt hemma. Fan att vi bara har hästte.

wrong turn


Nu är jag hos Natalija. Ska snart titta på Wrong Turn ettan, tvåan och trean med henne, Jelena, Nikola och Bumbi! Som gamla tider. Förutom inbjudarn då.. Men, nu ska jag faktiskt på toa! Intresseklubben antecknar.

mintglass

Haft gäster, ätit mintglass (Vendela jag vet att du är avis!) och väntar på att pappa ska komma och skjutsa mig till Natalija där jag ska sova. Imorgon är det bajen match som gäller.

Tyskland 2011

Första gången:
Random gamling med gosedjursapa

Åkte igenom Tyskland, stannade endast där för att äta och när vår bild gick sönder. Kom en snäll audi-gubbe och fixade det till oss.

Andra gången:
Fet Tyskland-hotell-buffe



Tyckte det var onödigt att sova i Frankrike med tanke på att klockan var 21 och staden var död. Så vi åkte till Tyskland, kommer knappt ihåg något. Bara lite. Jag åt en nutella fylld croissant medans jag sov och halvvaknade halvvägs och känner nutella kräm komma in i munnen och ba wtf. Sen somna jag och åt up resten när jag sov. Åt en fatma frukost buffé som jag alltid gör när vi är i Tyskland.

Tredje gången:
Åt sjukt goda kakor

Dök i sängen från en stol ett flertal gånger

Letade efter hotell i cirkus 3 timmar. Hittade ett, sov i sköna tyska sängar och åt en god frukost. Åt även thai-mat med pappa medans mamma och Jelena åt sushi.

garderob rensning

Somnade i soffan för cirkus 4 timmar sen när vi hade gäster. Nu är jag pigg, weird. Bestämde mig för att fixa min garderob lite, den där högen är lite av halva garderoben. Fick ångest med tanke på att jag endast har sommarkläder framme, massor med fula kläder och så har många av mina plagg försvunnit spårlöst (monki tröjan som försvinner 5 ggr per år, mina jeans, min rutiga skjorta). Har även en massa plagg från femman, typ storlek 140. HAHA, dags för rensning. Sen vill jag sälja massa skit på typ tradera/blocket. Nu ska jag återgå till att rensa garderoben och titta på Disney Chanel.

naturgodis

Har garvat som fan hela veckan, men har vart stressad och skit. Hatar skolan för tillfället och ligger efter min veckoplanering. Hinner inte med något. Nästa vecka ska jag plugga effektivare i skolan och ha lite fritid. Ska eventuellt se på Harry Potter med Daniela någon veckodag, får se. Imorgon ska jag vara med Natalija. Nu ska jag äta mer godis och klä på mig skönt.

somnar

Jag vill ha en jeans-väst

Dör. Ont i magen, ont i halsen, fryser, är trött och mitt te är slut. Ska göra klart min svenska disposition och egentligen läsa SO-häften. Men jag orkar inte. Läser nog lite. Orkar inte vara förkyld. Orar knappt något. Vill sätta på mig strumpor men orkar inte. BAJS. Vill dö.

skolfotodag


Det vart skolfoto idag. Även en av de roligaste skoldagarna denna termin. Dagen började med att jag var förkyld och hade ont i magen. Åkte till skolan ändå. På bussen kom jag, Vendela och Hallerheim på lite planer. Pluggade hela dagen. Fick A på matte muntligt och åt pasta carbonara till lunch. Skolfotot var bäst. Har lite smått med tempar att göra. Spelade in hela skiten, som jag nog lägger upp sen. Har pluggat mycket sedan jag kom hem, vilket jag ska fortsätta med nu.

tempen

 


skitarg - jag bryter nacken av din häst

Mysig musiklärare man har..

high quality bilder

Var tvungen att åka till gullmars innan skolan för jag hade tagit Jelenas kort. Vendela följde med mig så vi köpte en morotsmuffins och min lärare blev inte ens arg att jag kom sent. Fast det var bara 30-40 minuter, men men. Pluggade hyfsat i skolan och åkte sen till Wallberg. Jag, Amanda och hon pluggade, vi fick lite gjort. Ska fortsätta plugga nu. Orkar inte.


RÖSTA PÅ WALLBERG

Rösta på denna fina bild som Rebecka tagit/redigerat här!

bajenmatch

Vart på bajenmatch med Vendela idag. Tog lite temp på folk och hade kul. Även fast de förlora så älskar jag att gå på matcher, så det var najs. Så funkar min dator också. Ska nog lägga mig snart för jag är dödstrött.

superduper kvalite och disney channel i bakgrunden


9/11

Tumblr_lrdbzmwzlg1qma1a1o1_500_large
Vila i frid alla som dog i terrorattacken för tio år sedan.



new in


Slingor, KICKS, ??:- + Ögonbrynspenna, H&M, 29.5:- (köpte inte det här idag utan här om dagen)


Hårbandgrej, BIKBOK, 79:- + Nagelserum och myrraolja, KICKS, 50:-


Svart, mönstrad tubkjol, JC, 199:- (hade även 83 kr presentkort :D)


Spetslinne, MONKI, 150:-


Stickad tröja, MONKI, 300:-

en dag med rebecca




Åkte till stan med Rebecca idag strax efter tio  och kom hem lite innan fyra. Vi shoppade lite och åt lunch på Espresso House. Kyckling bagel med cream cheese och bbq sås + iste. Mums. Köpte lite saker, lägger upp bild på det strax. Förresten så funkar inte min dator.. Det är därför jag inte bloggat, så ska se om det går att lagas. Ska strax plugga ett tag och sedan titta på lite film.

grattis pappa på 47-årsdagen


måste shoppa

Tur att jag ska shoppa på söndag med Hallerheim. Synd att jag inte har mycket pengar.

plugg, choklad & te

Kom hem från dansen strax efter sju. Det gick bra förutom att det var hyfsat jobbigt. Jag kom hem, duschade och satte mig sedan i mitt rum och pluggade i 1.5-2 timmar ungefär. DÖD. Orkar inte med mer historia. Åt även två mackor, lite choklad och drack två koppar tranbärste. Nomnom.

regning dag

Bild på mig och Rebecka från någon vecka sen

Dagen började med regn. Jag och Daniela gick till bussen under hennes paraply. I skolan pluggade jag lite spanska för att sen ta bussen till Trollbäckens IP med Wallberg, Christoffer, Anna och Julia. På idrotten skulle vi springa, i regnet. Sprang totalt fyra varv men började må skitilla så gjorde inget mer. Stannade i skolan för Rebeckas skull. Vi åt lunch, potatisgratäng! Skitgott. Sen plugga vi, hade lektion och sen stanna vi för att plugga lite till. Har vart hemma ett tag. Käkat, druckit te, tittat på tv, datorn, ska kanske plugga lite kurs. Har dans ikväll.


öka tempot

Väldigt trevlig dag. Pluggat i skolan, fått en massa saker gjort. Jag stannade kvar med Sofia och Christoffer. Sen tog vi bussen hem med Daniela. Vi träffade på Natalija och Vendela. Så jag, Sofia, Daniela, Natalija och Vendela gick alla hem tillsammans fanns Daniela till sig. Sen gick vi resterande ut lite, gick runt och sen hem till mig för att äta middag. Sedan gick alla, nu tittar jag halvt på tv och är sjukt trött. Ska försöka få lite spanska gjort. Åååh..

the college dropout

Idag var jag i stan en stund med mamma. Tittade lite snabbt i affärer och köpte hasselnöt caffe latte + choklad fudge på Waynes. Mums. Sen åkte familjen till farmor och farfar. Nu mår jag hur som helst sjukt illa, svettas, fryser och har ont i magen. Lyssnar på Kanyes första skiva, läser bloggar, ska snart plugga lite svenska och ja inte mer med det.

P.S Jag kan inte dricka ur glas. Spiller bara..

cupcakes + tjejmilen

Pappa och Jelenas små cupcakes & min stora

*dregel*

Jag, tror att det är sommar.. Skoja, det var faktiskt fett varmt!

Mamma och hennes kompis Malin efter tjejmilen

Jéléna

Var i stan (tror jag) och skulle titta när mamma sprang tjejmilen. Medan så köpte vi filmer (ca 8) och någon skiva. Gick sen och fika på Cupcake STHML. Tog en Rocky Road Cupcake. Fanns sjukt många smaker också! Sen åkte vi till tjejmilen gav mamma och hennes kompis en ros. Åkte hem, köpte pizza på vägen och ska snart åka på en inflyttningsfest.

the smurfs + from hell

Godmorgon, vaknade för ca 2 timmar. Av mig själv.. Igår i skolan hade vi diagnos, det känns som att det gick bra faktist. Efter skolan åkte jag, Fia och Rebecka till Tyresö Centrum och köpte lite gott på Espresso House. Sen åkte jag och Rebecka hem till henne. Vi påbörjade nedladdningen av 'Smurfarna' och umgicks lite innan vi åkte till centrum för att möta Vendela. Sen åkte vi tillbaka till Wallberg. Tittade halvt på Smurfarna, fixade med hennes design, åt, etc. Åkte hem runt halv nio och tittade på 'From Hell' med pappa, Jelena och Daniela. Men somnade halvvägs under filmen. Ska nog titta på resten snart.

red hot chili peppers + kanye & jay-z

Yay go fishpear. Pappa kom hem med utgivningsgåvan av Red Hot Chili Peppers album (innehöll en tröja och en poster också), Red Hot Chili Peppers biljetter och Kanye + Jay-Z's nya skiva! Nu ska jag återgå till att plugga, dricka te och käka vindruvor.

nu blir det plugget

Traditionals, monki, syrran, pull & bear

RSS 2.0