FALUN


Hemma från falun

Eller jo, kom hem i fredags. Har mest chillat och sovit. Igår sov Vendela här. Popcorn, energidricka, prutt och andra avenyn. Nästan som en torsdagskväll fan. Har försökt att plugga hela dagen men har inte kunnat komma igång. Så nu måste jag göra klart NO:n. Yay. Lägger upp bilder från Falun inatt eller imorgon.

FALUN

ÅKER TILL FALUN IMORGON OCH ÄR DÄR TILLS FREDAG KVÄLL

Har inte bloggat på hela veckan, har inte haft lust. Inte gjort så mycket ändå. Åkt pulka med Rebecka och Vendela, shoppat med Vendela och fikat med Diana och Natalija. Sover över hos Vendela ikväll, ska titta på Andra avenyn nu

första skoldagen

Igår pluggade jag från 11 till 23, tog lite pauser då och då men usch vad det var jobbigt. Tittade sen på en tempfilm som var rätt så bra. Idag var det min första skoldag i år, inte kul. Usch vad jag inte orkar men skolan just nu. Efter skolan hade jag serbiska och gick sen hem till Danni för att käka fruktsallad och plugga. Runt 6 gick jag på spinning, usch vad det var jobbigt. Dog. Nu äter jag fruktsallad och pluggar SO.

Hade dans hela förmiddagen. Kom hem, käkade, pluggade och somnade runt åtta. Vaknade halv tolv och vart skittrött sen dess men ändå inte kunnat somna. Ska nu försöka plugga lite och måste vända tillbaks dygnet snart. Fan skolan börjar ju påriktigt snart.

cee-lo - no one's gonna love you


max

Sov hos tempi igår. Vi käkade massa popcorn, tittade på andra avenyn och chillade. Somnade runt fem och vaknade 11-12. Åkte hem typ två och har pluggat lite. Hade dans 17-22. Smink kurs och sen tittade vi på Step Up. Åh, Channing Tatum är den nästsnyggaste mannen på jorden fan. Kom nyss hem från Max med pappa. Ska strax sätta på en film och somna till det. Kanske få lite plugg gjort.
(100:e inlägget)

@ vendela



Är hos Vendela nu, sover här ikväll. Hennes utvecklingssamtal drog ut så jag sitter själv i hennes rum och väntar på henne. Mitt utvecklingssmtal gick väl bra, bara att det är rätt så mycket att göra den här terminen. Efter utvecklingssamtalet käkade jag och pappa subway, gott. Nu ska jag hitta på något att göra.

scones

Det var ett tag sen jag gjorde scones. Käkar en nu. Hemstudiedag igår, idag och imorgon. Igår segade jag mest och tittade på film på kvällen. Om någon halvtimme ska jag åka till skolan för att ha utvecklingssamtal. Usch. Tar nog en fika efter det med pappa och sen åker jag hem och pluggar. Någon gång på eftermiddagen åker jag till Vendela och sover där, det var längesen.

pigg

Jag och Natalija för snart ett år sen

Natalija kom förbi idag runt två. Vi läste bloggar/tittade på Family Guy. Sen gick vi ut för att promenera, vi köpte även energidricka och satt i en port för det var kallt som fan. Sen käka vi och blabla, hon drog strax innan sju. Jag har segat runt, tittat lite på 500 days of summer och hjälpt pappa med datorn. Ska nu titta klart på den och sen försöka sova.

leopard


2011

Fick en spricka i axeln och vart handiquack i 3 veckor.


Var i Fuerteventura, Spanien med familjen. Badade och spelade massa pingis.

Vart i Falun med årskursen

Bilat med familjen (Danmark, Tyskland, Holland, Luxembourg, Frankrike, Tjeckien, Serbien, Montenegro):
Tyskland

Holland

Luxembourg

Serbien

Montenegro


Umgåtts med tjejerna

Gått på massa bajen-matcher

Vart på bortamatch i Småland med Jelena, pappa och Vendela.

Slaggat 11 torsdagar (och 14 veckor) i rad med Vendela (och samlat på jävligt massa energidrickor)

Blivit besatt i Prison Break och Michael Scofield

Pratat i telefon med Abruzzi (Peter Stormare)!



serbisk jul

Idag var det serbisk julafton så vi åkte till kyrkan och tittade lite på fyrverkerier och sånt. Igår sov Vendela här. Vi var ute och promenerade en stund och tittade sen på Andra Avenyn halva natten. Snart ska jag gå och fika. Ska förresten göra en ny design snart, just so you know.

fråga

Svar: Skulle varken säga att jag är ovän eller vän med Diana. Vi har inte haft något större bråk utan har brytit kontakten.

Svar: Ja jag vet. Fast jag kan nog inte hjälpa dig om du inte ger mig din bloggadress.

Tittade på Wrong Turn 4 igår hos Natalija, den var rätt så bra. Sen somnade vi strax innan sex och på morgonen åkte jag och Jelena till stan. Vi åt mat med mamma, thai-kyckling med jordnötsås mmmmm..., sen shoppa vi lite. Efter det tittade vi på New Year's Eve, bra för att vara romantik-drama-komedi film men typ samma sak som Valentine's day. Nu ska jag titta på Andra Avenyn.

sen mellandagsrea

H&M, 59:50:- 30:-

H&M, 199:- 100:-

Monki, 150:- 60:-

Monki, 250:- 60:-


@ natalija

Är hos Natalija vilket jag vart i över 5 timmar nu. Vi har för det mesta fixat hennes blogg och lyssnat på Kanye. Trevligt. Snart kommer Jelena och då ska vi + Nikola titta på Wrong Turn 4. (Bilden är på oss som vi tog nyss!!!)

RSS 2.0