virkade shorts

Suger på att blogga jag vet. Nya shorts iallafall, H&M barn 129 :-. Har typ dansat, umgåts med Rebecca och Vendela, tittat på bajen match och dansat. Typ 7 timmar idag. Har uppvisning i centrum imorgon. Ska nu titta på Scrubs med syster och dricka smultronsoda och äta snickers.

BOKAT!

Apartmani ĐUROVIĆ,Petrovac,ApartmaniApartmani ĐUROVIĆ,Petrovac,Apartmani
Apartmani ĐUROVIĆ,Petrovac,ApartmaniApartmani ĐUROVIĆ,Petrovac,Apartmani
Apartmani ĐUROVIĆ,Petrovac,ApartmaniApartmani ĐUROVIĆ,Petrovac,Apartmani
Apartmani ĐUROVIĆ,Petrovac,ApartmaniApartmani ĐUROVIĆ,Petrovac,Apartmani
MONTENEGRO MED FAMILJ OCH VENDELA!

lite inköp

Linnet från H&M, shortsen fron Topshop

Det var ett tag sedan, vilket jag alltid säger i början på mina inlägg typ. Jag har praoat på mammas kompis butik hela veckan. Jag gör inte mycket, leverar fruktkorgar, sorterar varor men chillar för det mesta. Ska åka dit snart, om typ 30-45 min. Vi hörs.

Medan jag vart borta har jag fyllt år, fått presenter och så. Dansat varje och tränat inför Tyresö Dance Awards som var igår. Har även tittat på massa salt, slaggat med Vendela och pluggat.

it's so bad it's got to be good

Min kväll består av plugg, salt, red bull och snickers. Fyller år om en och en halv timme. Lite kul sådär. Idag har jag mest chillat, Vendela åkte strax efter att vi vaknade. Sen hade jag dans. Efter det har jag typ pluggat och tiden har flygit iväg.

vi går enade mot söder, för att heja fram vårt lag

Jag och Rebecca sov hos Natalija igår och vi hade allmänt kul. Dansade, lyssnade på musik och åt typ. Sen vart det bajen premiär idag med pappa, Danni, Jelena och Vendela. Riktigt kul. Vart värsta kaos, blev mosade men sen räddade av en skyddsängel. Sprutade parfym på randoms och ströp en kille med vår halsduk. Vi fick även se en glimt av pinkiboy. Lite sånt kul. BAJEN VANN 1-0!!! Nu sover Vendela som hon gjort i typ en timme medan jag pluggar, kul liv. Ska nu göra klart lite svenska sen blir det nog film i min ensamhet.

2012-07-04

Bestämt mig för att bara blogga så att mina vänner vet vad jag gör, kanske lösenordsskyddar bloggen. Hur som helst har lovet börjat nu vilket är najs, måste ändå plugga lite varje dag. Den här helgen har jag slaggat med Vendela och tittat på SALT för det mesta. Ska fortsätta med att titta på det nu sen ska jag plugga.

BÖRJAR BLOGGA IGEN

Ja min design ser ut som en svinhora men den fixar jag någon gång. När jag har vart borta så har jag knappt gjort något. Pluggat, vart på Julias fest, Rebecka & Sofias fest och så.

RSS 2.0